Reklamointia

Käsikirjoittamani sarjakuva-albumi 144 kertaa ilmestyy aivan näillä hetkillä. Jopa ihan oikean kustantamon julkaisemana. Kaikkien blogini lukijoiden riemuksi piirtotyötä ei ole tehnyt minä vaan Reetta, jonka blogista löytyy tarkempia tietoja.

Tätä kulttuurin merkkisavua saa hankittua käsiinsä torstaina klo 17:00 alkaen Sarjakuvakeskuksen signeeraustilaisuudesta. Myöhemmin tuotosta esitellään mm Tampereen kirjamessuilla sunnuntaina. Tulkaa ja ennen kaikkea tuokaa rahanne.

Tuotteen laadusta voidaan todeta, että toisen käden tietojen perusteella itse Otto Sinisalo suostui lukemaan osia siitä. Edit: Ja jopa kirjoitti arvostelun.

Tags: ,

2 kommenttia - “Reklamointia”

  1. ahokoivu Kirjoittaa:

    Jee ootan innolla että pääsen lukemaan! Hiton Oslo ku saan ton käsiini vasta sunnuntaina >:(

    Onnittelut!!

  2. jussip Kirjoittaa:

    Kiitokset, ja hyvää edustuskuntoa Nårgeen.