24h croquis-piirtämistä

En ottanut osaa 24 sarjakuvaa -tapahtumaan koska laiskuus ja hidas piirtotaito. Kävin paikan päällä ilkkumassa ja piirtämässä pikaisia luonnoksia sarjakuvaa piirtävistä sarjakuvataiteilijoista. Urakkaa ei helpottanut mallien jatkuva asennonvaihto ja häslääminen. Alla muutamia kuvia. Skanneri ei halunnut oikein tarttua käytettyyn H-lyijykynäjälkeen, joten Gimppiä on käytetty raskaalla kädellä.

croq_mari

Mari. Ei tosin kovinkaan näköisenä. Omien sanojensa mukaan “näyttää siltä, että pitäisi päästä vessaan”.

croq_jyrki

Jyrki. Vinkkinä piirtäjille: jos mallissa on osia, jotka on vaikea piirtää (esim kädet) niin ne voi vaan jättää pois. Kukaan huomaa mitään.

croq_jarkko

Jarkko. Ongelmalliset osat voi myös piilottaa helpompien taakse tai rajata ulos kuvasta, kuten yllä.

Pahoittelut Otolle, Ramille, Tuukalle, Marionille ja Ainolle mutta teidän kuvanne menivät sen verran pahasti pieleen etten kehtaa laittaa niitä tänne kaiken kansan töllisteltäväksi.

Tags: , ,

5 kommenttia - “24h croquis-piirtämistä”

  1. Tuuk42 Kirjoittaa:

    Höpsismiä, sparrattavaa on mutta hyvin noista kohteensa tunnistaa. Lisää näitä!

  2. ahokoivu Kirjoittaa:

    Mut näähän on hienoja! Tosin mun tissi(t?) on jotenkin oudosti…

    Seuraavalla kerralla, piirrä VAIN käsiä! Tai keskity käsiin ja jalkoihin, piirtämällä niitä oppii piirtämään (sanoo tyttö joka piirtää tassuja).

  3. jussip Kirjoittaa:

    Mikäli et ole tyytyväinen tissi(e)si graafiseen julkituontiin niin voin kyllä piirtää niitä uudestaan niin kauan kunnes menee oikein. Sovitaan vaan aika ja paikka. Minä tarjoan punkun, sinä tarjoat tupakat.

  4. jjnaas Kirjoittaa:

    Ainakaan minulla ei ole tässä niin mustia silmänalusia kuin Ainon facebookiin postaamissa 24h kuvassa. >__<

  5. norpatti Kirjoittaa:

    Mutta koitappa piirtää ittes peilin kautta! Ha! Et pysty! Nää on muuten aika hyviä! Jyrkin tunnisti heti asennosta ja toi Jarkkoa esittävä on kiva, vaikkei ihan näkönen ookkaan. Marilla on kans hyvin Marimainen asento (tissit on livenä paremmat).